EjendomsWatch

Colliers kom ud af 2016 med en fremgang på over 10 pct.

Erhvervsmægleren oplever øget konkurrence og kan ikke gentage rekordåret 2015.

Foto: PR

Erhvervsmægleren Colliers International, der netop har fået ny hovedaktionær i skikkelse af den børsnoterede rådgiverkoncern af samme navn, leverede i 2016 et resultat, som ledelsen selv er tilfreds med, oplyser Colliers.

"2015 var et flot år, hvor vi overgik alle forventninger. Set i den kontekst var 2016 et mere normalt år, men dog med en omsætningsvækst på en tocifret procent. Det har været udfordrende at få nok ejendomme til at tilfredsstille efterspørgslen. Dette gælder ikke kun for os, men for alle. Der har simpelthen været ubalance i udbud og efterspørgsel”, siger Jeppe Schønfeld, adm. direktør for Colliers International i Danmark, i meddelelsen.

Ifølge den nåede Colliers sit budgetmål for 2016, og selskabet fortsætter sin vækststrategi ved at øge antallet af medarbejdere. Colliers har ca. 100 medarbejdere fordelt på fem kontorer i Danmark.

Colliers oplyser at have relativt stor fremgang på investorsegmentet, særligt for de institutionelle investorer og internationale kunder. Den udvikling forventes at fortsætte i 2017, hvor der er flere betydelige sager i gang, fremgår det.

Ifølge Jeppe Schønfeld har det nye børsnoterede ejerskab allerede haft effekt:

"Det har allerede åbnet nogle døre for os i forhold til internationale kunder, at vi nu er en del af så stor en international spiller og stærkt brand. I Colliers prioriteres referencesamarbejde over grænser. Vores største kunder har så godt som alle internationale aktiviteter eller ejerskab, og de prioriterer en rådgiver med så stærk en international tilstedeværelse, som vi har," lyder det fra Jeppe Schønfeld.

2015-regnskabet for Colliers International Danmark viser et driftsresultat på 30 mio. kr. ud af en bruttofortjeneste på 89 mio. kr.

Som børsnoteret koncern oplyser moderkoncernen Colliers International Group ikke tal på landeniveau.

Colliers i Danmark er blevet solgt

"Alt er jo til salg for den rette pris, som man siger"

Colliers udvider inden for kapitalforvaltning 

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier