EjendomsWatch

Danielsen Architecture skal tegne boliger på 12.700 kvm areal i Roskilde

Arkitektfirmaet Danielsen Architecture har vundet konkurrencen om at tegne nye boliger på byggefelt i Trekroner ved Roskilde.

Foto: Visualisering/PR

Der kommer til at stå Danielsen på både udvikling af boliger og landskab på et nyt byggeri i Trekroner ved Roskilde.

Arkitektfirmaet Danielsen Architecture skal har nemlig vundet konkurrencen om at tegne en række nye boliger på et byggefelt ejet af fagbevægelsens investeringsselskab, AKF-koncernen, mens søsterselskabet Danielsen Urban Landscape er landskabsarkitekt på projektet, skriver Danielsen Architecture i en pressemeddelelse.

Arealet for hele projektet, der har navnet Lysalleen, er på 12.700 kvm, og grunden er det sidste areal i Trekroner Vest, som indgår i kommunens snart 15 år lange byudvikling af området. Lysalleen kommer til at bestå af tre boligrækker, hvor det blandt andet bliver muligt at flytte væggene i hver bolig. Det hele skal efter planen stå klar til indvielse i slutningen af 2018.

Bygherre på projektet er AKF-koncernen, mens bygherrerådgiver er Peter Lind fra PL Konide.

Ny associeret partner i Danielsen Architecture 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier