EjendomsWatch

Danielsen Architecture skal tegne boliger på 12.700 kvm areal i Roskilde

Arkitektfirmaet Danielsen Architecture har vundet konkurrencen om at tegne nye boliger på byggefelt i Trekroner ved Roskilde.

Foto: Visualisering/PR

Der kommer til at stå Danielsen på både udvikling af boliger og landskab på et nyt byggeri i Trekroner ved Roskilde.

Arkitektfirmaet Danielsen Architecture skal har nemlig vundet konkurrencen om at tegne en række nye boliger på et byggefelt ejet af fagbevægelsens investeringsselskab, AKF-koncernen, mens søsterselskabet Danielsen Urban Landscape er landskabsarkitekt på projektet, skriver Danielsen Architecture i en pressemeddelelse.

Arealet for hele projektet, der har navnet Lysalleen, er på 12.700 kvm, og grunden er det sidste areal i Trekroner Vest, som indgår i kommunens snart 15 år lange byudvikling af området. Lysalleen kommer til at bestå af tre boligrækker, hvor det blandt andet bliver muligt at flytte væggene i hver bolig. Det hele skal efter planen stå klar til indvielse i slutningen af 2018.

Bygherre på projektet er AKF-koncernen, mens bygherrerådgiver er Peter Lind fra PL Konide.

Ny associeret partner i Danielsen Architecture 

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier