EjendomsWatch

Tomme havnelokaler på Bornholm bliver til madboder

Med Papirøen i København som inspiration er en lokal fødevarevirksomhed i gang med at skabe et streetfoodområde ved havnefronten i den gamle fiskerby Svaneke. Business Center Bornholm sender store roser mod byen.

Kim Rømers lejemål er hver omkring 20 kvadratmeter, men med udendørs siddepladser. På fotoet ses området i Svaneke havn, hvor han ønsker at skabe et større streetfoodmiljø.

Trods sin beskedne størrelse har Svaneke kastet flere erhvervssucceser af sig i de senere år.

De fleste kender vel Svaneke Bryghus, hvis øl står i supermarkeder over hele landet, eller restauratørerne bag Kadeau, der driver gourmetrestauranter på Bornholm og i hjertet af København, og hvad med Svaneke Is og Lakrids By Johan Bülow, der sælger lakridser over det meste af verden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier