EjendomsWatch

Medstifter af Red Property Advisers bliver hotelejer

En gruppe forretningsfolk, der inkluderer Red Property Advisers' bestyrelsesformand, har købt et hotel i Helsingør. Over for EjendomsWatch uddyber han hvorfor.

Foto: PR/EDC

Hotel Sleep2night i Helsingør har fået nye ejere. En gruppe venner og forretningsfolk har nemlig købt hotellet gennem det nyoprettede selskab S2N, hvor bestyrelsesformand og partner hos erhvervsmægleren Red Property Advisers, Bjarne Jensen, ligeledes bliver bestyrelsesformand og desuden er medinvestor.

Hotellet er oprindeligt bygget i 2005 med 64 værelser, mens der i 2008 blev tilføjet 27 nye lejligheder. Finanskrisens indtog satte dog sine spor hos de tidligere ejere, John Pichner og Johnny Larsen, og hotellet har derfor været til salg i noget tid via mægleren EDC Erhverv Poul Erik Bech. Lige indtil nu, hvor Bjarne Jensen og de øvrige investorer har slået til.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier