Colliers udvider inden for kapitalforvaltning

Ejendomsrådgiveren Colliers International opruster i Storbritannien ved at overtage kapitalforvalter inden for hotel- og restaurationsejendomme.
Tony Horrell, adm. direktør i Colliers International i Storbritannien og Irland. | Foto: PR
Tony Horrell, adm. direktør i Colliers International i Storbritannien og Irland. | Foto: PR

Colliers International, der også er tilstede i Danmark, opruster på det engelske marked med købet af virksomheden Vision Asset Management, der betegnes som en af Europas ledende kapitalforvaltere inden for hotelbranchen.

"Vision er velanset blandt af investorer, ejere og stiftere, der ønsker at øge investeringsgraden i hotelmarkedet. Disse markedsledende fagfolk vil øge vores eksisterende team af hoteleksperter, såvel som supplere vores service inden for ejendomsinvesteringer. Tilføjelsen af kapitalforvaltning bringer en ny dimension til de hoteltjenester, vi leverer til vores kunder over hele landet," siger Tony Horrell, adm. direktør i Colliers International i Storbritannien og Irland, i en børsmeddelelse. 

Vision Asset Management skal relanceres som Colliers International og integreres i den eksisterende hotelejendomsservice i Colliers for at øge både størrelse og dermed også kapaciteten i Storbritannien.

Selskabet Vision Asset Management blev stiftet i 2001 og tilbyder en lang række rådgivningsydelser omkring kapitalforvaltning indenfor hotel- og restaurationsbranchen. Firmaet rådgiver klienter i Storbritannien og på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika med mere end 100 aktiver, der spænder fra enkelte ejendomme til større porteføljer, fremgår det.

Colliers: Russiske og asiatiske ejendomsinvestorer på vej til Danmark

Colliers går nye veje i sin markedsføring

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også