EjendomsWatch

Tomme butikker bliver til nye spisesteder

Tomgangen i detailsegmentet er på laveste niveau i fire år. Det skyldes, at restauranter og caféer flytter ind i tomme butikslokaler over hele landet.

Foto: PR

Der står ikke mange butikslokaler ledige for tiden. Det skyldes, at restauranter og caféer pibler frem landet over og overtager lokaler, som ellers har været typiske for butiksdrift. Derfor er tomgangsniveauet faldet med 0,1 pct. og er nu nede på det laveste niveau i fire år.

At gå ud og spise er ikke længere noget, man sjældent gør. Det er blevet en hverdagsting, fordi det er blevet muligt at tage på restaurant, uden at det er med hvid dug og sølvlysestager.

Lone Rasmussen, markedschef hos Dansk Erhverv

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier