EjendomsWatch

Tomme butikker bliver til nye spisesteder

Tomgangen i detailsegmentet er på laveste niveau i fire år. Det skyldes, at restauranter og caféer flytter ind i tomme butikslokaler over hele landet.

Foto: PR

Der står ikke mange butikslokaler ledige for tiden. Det skyldes, at restauranter og caféer pibler frem landet over og overtager lokaler, som ellers har været typiske for butiksdrift. Derfor er tomgangsniveauet faldet med 0,1 pct. og er nu nede på det laveste niveau i fire år.

At gå ud og spise er ikke længere noget, man sjældent gør. Det er blevet en hverdagsting, fordi det er blevet muligt at tage på restaurant, uden at det er med hvid dug og sølvlysestager.

Lone Rasmussen, markedschef hos Dansk Erhverv

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Fair eller forkastelige huslejestigninger?

Lejerne har haft fordel af, at deres disponible indkomst er steget mere end nettoprisindekset hvert år fra 2016-2021. I år er fordelen så forsvundet. Men er det rimeligt med en ad hoc-suspendering af kontraktvilkårene, spørger rådgivere fra Colliers i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier