EjendomsWatch

Sushikæde vil fordoble antallet af restauranter

Restaurantkæden har hidtil været et parløb mellem tidligere ægtepar. Nu trækker den ene stifter stikket, mens den anden sætter gang i ekspansionsplaner.

Foto: POLFOTO

Stifteren af den ekspansive sushikæde Sushimania, Peter Lagrolet, køber sin ekskone ud af deres fælles forretning og planlægger at fordoble kædens størrelse, skriver Børsen. De nuværende 14 restauranter og take away-steder skal blive til 30 inden udgangen af 2018.

"Det er vores klare målsætning. Vi har fuld fart på," siger Peter Lagrolet til Børsen og erkender, at han samtidig skal blive bedre til at tjene penge efter mange år uden nævneværdige overskud.

I det seneste regnskab for Lagrolet, der foruden Sushimania også driver to andre sushikoncepter, er der et underskud på 1,6 mio. kr., og egenkapitalen er væk. Det skyldes dels en brand i en restaurant i Aalborg og store investeringer, men også at stifterparret i alle årene har gået mere op i, hvad der stod på deres egen lønseddel, end på bundlinjen i regnskabet.

Peter Lagrolet åbner selv en butik mere i Nørresundby i begyndelsen af 2017, men ellers skal både eksisterende og nye franchisetagere stå for resten af de mange butiksåbninger. Kæden har restauranter i både Jylland og på Sjælland.

Storcentre går efter street gourmet

Ny kæde går i kødet på Burger King og McDonald's

Restauranterne ser sultent på hotellernes rekordsucces

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier