EDC køber yderligere op hos københavnsk mægler

”Et presset ejendomsmarked” er en af årsagerne til, at Torben Hald sælger fire butikker under kæden Paulun Bolig til EDC Poul Erik Bech. Opkøbet er del af handlen, der også omfatter Stad Projekt.
Paulun Boligs butik på Sundbyvester Plads kommer til at danne rammen om EDC Poul Erik Bechs fremtidige aktiviteter på øen. | Foto: PR
Paulun Boligs butik på Sundbyvester Plads kommer til at danne rammen om EDC Poul Erik Bechs fremtidige aktiviteter på øen. | Foto: PR

Den københavnske mæglerkæde Paulun Bolig bliver fra 1. april en del af EDC Poul Erik Bech. Konkret overtager sidstnævnte fire boligbutikker på Amager, Islands Brygge, Tårnby og Østerbro.

Det skriver EDC Poul Erik Bech i en pressemeddelelse.

Nyheden kommer samme måned, som det blev annoncereret, at EDC Projekt Poul Erik Bech fra og med april overtager Stad Projekt, der i lighed med Paulun Bolig er ejet af mægleren Torben Hald og har haft hovedkontor på Østerfælled Torv på Østerbro.

Ifølge Torben Hald ”er det tungt at drive egen selvstændig mæglervirksomhed og hele tiden videreudvikle forretningen.”

”Det kræver masser af tid, ressourcer og kapital. Så med et presset ejendomsmarked har jeg valgt at sælge min virksomhed til EDC Poul Erik Bech, der er en yderst stærk og kompetent partner for vores medarbejdere og kunder, der kan få endnu bedre salgsmuligheder via en landsdækkende mæglervirksomhed,” siger Torben Hald i meddelelsen.

Fra Poul Erik Bech lyder det, at ”vi har en yderst ambitiøs vækststrategi og glæder os over at byde endnu flere medarbejdere velkommen.”

”Vi har købt boligbutikkerne i områder, hvor vi i forvejen er rigtig godt repræsenteret. Vi har selvfølgelig set på, hvad der giver mening i forhold til fremtiden, og i tæt dialog med Torben Hald har vi således valgt at integrere deres boligbutikker med vores,” siger Poul Erik Bech og tilføjer, at virksomheden med opkøbet næsten fordobler antallet af medarbejdere på Amager.

Paulun Bolig blev i lighed med Stad Projekt og Stad Erhverv – sidstnævnte er ikke en del af handlen – skabt som selvstændige selskaber af Torben Hald i sensommeren 2019 efter en ufrivllig exit fra Danbolig-kæden. Torben Hald har siden stået i spidsen for Paulun Bolig som direktør og ejer.

Paulun Boligs afdelingerne Frederiksberg og City er ikke en del af handlen med EDC Poul Erik Bech.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også