Casa-topchef ser store muligheder i KPC-fusion: "Det bedste fra to verdener"

Casas sammenlægning med KPC skaber en spiller, der kan sætte et tungere aftryk inden for bl.a. bæredygtighed og byudviklingsprojekter. Sådan lyder det fra adm. direktør Torben Modvig, der forudser store fremskridt i integrationsprocessen i løbet af dette efterår.
”Vi vil tage os god tid til at integrere de to parter," lyder det fra topchef Torben Modvig om fusionen mellem Casa og KPC. | Foto: PR / Casa
”Vi vil tage os god tid til at integrere de to parter," lyder det fra topchef Torben Modvig om fusionen mellem Casa og KPC. | Foto: PR / Casa

Når Casa-ejeren ActivumSG køber entreprenørvirksomheden KPC, sådan som det officielt skete med konkurrencemyndighedernes godkendelse tidligere på sommeren, så sker det med afsæt i ”fire grundpiller,” forklarer topchef Torben Modvig til Licitationen.

For det første handler det om volumen og dernæst om at ”sætte et tungere aftryk inden for bæredygtighed”. For det tredje vil man med mere end en milliard kroner i egenkapital kunne byde ind på større byudviklingsprojekter. Den fjerde og sidste søjle handler om at kunne tilbyde medarbejdere og kunder flere muligheder i form af hhv. ”bredere karriereveje” og medinvesteringer.

Grundprincippet går ifølge Torben Modvig ud på ”at tage det bedste fra to verdener.”

”Vi vil tage os god tid til at integrere de to parter, men jeg tror, vi når langt i efterårets løb. Den endelige fusion er nok først på plads i andet kvartal 2023,” lyder det fra manden, der bliver adm. direktør for en organisation med vækstambitioner, 500 ansatte og en omsætning på over 5 mia. kr.

I EjendomsWatchs igangværende sommerserie beskriver Torben Modvig sammenlægningen af de to selskaber som ”et maratonløb.”

Casa-topchef om fusion med KPC: ”Føles som et maratonløb”

Casa-topchef efter opkøb: Vi kan bygge hurtigere og bedre end konkurrenterne

KPC-direktør: ”Hvis vi skulle blive ved med at være relevante måtte vi gøre noget”

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også