EjendomsWatch

Hoffmann-høvding går på jagt efter nye større projekter

Entreprenørvirksomheden har afleveret sit hidtil største projekt i Ørestad, og har trods et ophedet marked kapacitet til nye store opgaver. Det siger Hoffmanns adm. direktør Torben Bjørk Nielsen i forlængelse af årsrapporten onsdag.

"Vi er klar til en masse store projekter," siger Hoffmanns adm. direktør Torben Bjørk Nielsen. | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup

Det bliver et stille første halvår, som entreprenørvirksomheden Hoffmann går i møde. Virksomheden, der er ejet af norske, børsnoterede Veidekke, har for nylig afleveret den prestigefulde opgave med at bygge 60.000 kvm kontorbyggeri på Kay Fiskers Plads i Ørestad, men nye, større opgaver til at fylde ordrebogen lader vente på sig.

Det siger Torben Bjørk Nielsen, adm. direktør i Hoffmann, i forlængelse af onsdagens årsrapport fra Veidekke, hvor den danske forretning repræsenterer omkring 6 pct. af koncernomsætningen, men lyser op med en langt bedre lønsomhed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier