EjendomsWatch

Hoffmann-topchef får flere ordrer i bogen: "Kontorbyggeriet er ved at komme tilbage"

Entreprenøren Hoffmann oplever, at der er kommet gang i det private byggeri igen efter corona, hvor især kontorsegmentet er begyndt at røre på sig. Adm. direktør forventer, at offentlig byggeri og laboratorier kommer til at udgøre en større del af omsætningen.

"Verden er lukket op på sådan en måde, at vi også ser efterspørgsel fra de store private kunder," siger Torben Bjørk Nielsen, adm. direktør i Hoffmann. | Foto: PR / Hoffmann

De første spæde tegn på, at coronakrisen er ved at være ovre, viser sig i halvårsregnskabet hos entreprenøren Hoffmann, der er en del af den norske Veidekke-koncern.

Selskabet kommer ud af første halvår af 2021 med et forbedret resultat på 58,8 mio. kr. mod 51,8 mio. kr. i samme periode sidste år. Det er på trods af, at omsætningen er faldet til 840 mio. kr. mod 925 mio. kr. i første halvår 2020.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier