EjendomsWatch

Danielsen Architecture siger farvel til corona og negativ egenkapital

Det københavnske arkitektfirma Danielsen Architecture er ved at være på den anden side af de værste coronapåvirkninger og øger antallet af både medarbejdere og opgaver.

Hos københavnske Danielsen Architecture oplever man fremgang her på den anden side af coronapandemien. På billedet er stifter og adm. direktør Kasper Danielsen. | Foto: PR

Arkitektfirmaet Danielsen Architecture er ved at komme på den anden side af coronapandemien og dens følger, fremgår det af virksomhedens seneste regnskab.

I regnskabsperioden 2020/21, der sluttede 30. juni, har virksomheden således vendt en negativ egenkapital på 1,8 mio. kr. til et lille plus på 550.000 kr. takket være dels et overskud efter skat på 1,3 mio. kr. og et tilskud fra moderkoncernen Danielsen Group på 1,1 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier