EjendomsWatch

Ejendomsadvokater mangler hænder i hidsigt marked

Ejendomsadvokater landet over kan stå over for en udfordring i forhold til rekruttering, hvis det høje aktivitetsniveau fortsætter næste år.

Ifølge erhvervsmægleren Colliers kan 2021 gå hen at blive et af de travleste år på ejendomsmarkedet nogensinde. | Foto: Jens Dresling/Politiken

Rekruttering kan blive en hovedpine for landets ejendomsadvokater, hvis det lukrative marked fortsætter i samme høje tempo, som har kendetegnet året.

Det er meldingen fra en række både større og mindre advokatfirmaer, der arbejder med fast ejendom og entreprise, skriver Estate.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier