EjendomsWatch

Mæglere trak sig fra feriepark på grund af kulørt personkreds: Peter Norvig involveret

To erhvervsmæglere, der tidligere har lavet ejendomsvurderinger af Auderødlejren i Nordsjælland, har afvist at lave en vurdering af den 720.000 kvm ejendom i forbindelse med salget til udlandsdanskeren John Bengt Møller. Årsagen er personkredsen omkring handlen, der bl.a. tæller den svindeltiltalte ejendomshandler Peter Norvig. (Rettet)

Ifølge sælgeren af Auderødlejren er Peter Norvig kommet til ham med en køber. Ifølge køberen er Peter Norvig sælgers mægler. Ejendomshandleren selv afviser alt. | Foto: Martin Zakora/Ritzau Scanpix

Kontroverserne fortsætter omkring Auderødlejren ved Frederiksværk, som den Monaco-baserede ejendomsinvestor John Bengt Møller vil omdanne til en feriepark.

Erhvervsmæglerne Nordicals og Absalon & Co har nemlig afvist at lave nye ejendomsvurderinger af den tidligere millitærkaserne i forbindelse med salget til udlandsdanskeren på grund af den personkreds, der står bag handlen af den 720.000 kvm store ejendom. En personkreds, der tæller ejendomshandleren Peter Norvig, der i september blev tiltalt for underslæb og svindel med corona-hjælpepakker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier