EjendomsWatch

DLA Piper kæmper for at nå ejendomstop: "Det tager tid at sparke døren ind"

Trods plads i rådgivervognen på ny rekordhandel med boligejendomme har DLA Piper stadig ikke formået at klemme sig ind blandt førstevalgene, når der skal handles mursten. Det har været sværere, end jeg havde regnet med, siger partner.

"Det har været sværere, end jeg lige havde regnet med eller håbet på, men vi er begyndt at få rigtig godt fat," siger Emilie Møller, der har ansvaret for at bringe DLA Piper til tops inden for ejendomstransaktioner. | Foto: DLA Piper / PR

Selv om det skulle ligge hjemmevant på læberne nu, rimer ejendomshandler stadig ikke altid på DLA Piper.

"Vi er ikke helt dér endnu, men snebolden ruller, og vi er rigtig godt på vej," siger partner Emilie Møller, der står i spidsen for transaktionsområdet i advokatfirmaets afdeling for fast ejendom, til AdvokatWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier