EjendomsWatch

Casa og KPC dropper fusionsplaner

Hvad der kunne have været den største fusion i byggesektoren i nyere tid, bliver tilsyneladende ikke til noget. Ejerne af to af de største spillere i branchen har lagt låg på dialogen om muligheden for at smelte sammen.

Torben Modvig er adm. direktør hos ejendomsudvikleren og entreprenøren Casa. | Foto: Gregers Thyco

Fusionsplaner om at skabe en byggegigant, som ville placere sig i den allerøverste top i byggesektoren, er droppet for nu. Casa og KPC, som begge beskæftiger sig med byggeri og ejendomsudvikling, havde ellers i en periode sonderet terrænet for en fusion.

Det erfarer Finans fra flere af hinanden uafhængige kilder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier