EjendomsWatch

Tyskere køber Casa-projekt i Storkøbenhavn inden første spadestik

Catella har på vegne af en tysk ejendomsfond købt et udviklingsprojekt med 77 boliger i Ballerup. Casa, der står bag projektet, vil gerne udvikle mere i området. Nordanö og Bech-Bruun har været rådgiver på handlen.

Det 6200 kvm boligprojekt Høje Haver forventes afleveret i slutningen af 2022. | Foto: PR-visualisering / Sweco Architects

Ejendomsudvikleren og entreprenøren Casa har solgt det 6200 kvm boligprojekt Høje Haver i Ballerup, allerede inden byggeriet er gået i gang. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Køber er Catella Real Estate, der har erhvervet projektet, der også går under navnet Project Garden, på vegne af den tyske fond Sarasin Sustainable Properties – European Cities Fund, som har et særligt fokus på bæredygtige ejendomme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier