EjendomsWatch

Coronatravlhed gav milliardomsætning hos familieejet husbygger

Topchef og medejer i Eurodan forventer, at husbyggeren kan fastholde den fremgang, som man har oplevet i 2020/21 i det kommende regnskabsår.

Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

Coronakrisen har sat gang gang i boligbyggeriet, og det kan mærkes. Sådan lyder meldingen fra den sønderjyske husbygger Eurodan, der netop har fremlagt regnskab for 2020/21, i Børsen.

Selskabet kommer ud af året med en rekordomsætning på lige knap 1,3 milliarder og et resultat efter skat på 45,8 mio. kr. Adm. direktør Thomas Dahl, der ejer Eurodan sammen med sin familie, forventer, at selskabet kan fastholde toplinjen på ca. 1,3 mia. kr. i indeværende regnskabsår, selv hvis aktiviteten skulle stilne af.

"Vi har haft et glohedt forår og får nu et mere normalt efterår. Men der er altså solgt rigtig mange nye boliger – og byggegrunde – her i foråret, og der går 12-14 måneder, før alle de huse er færdige. Hvad der sker derefter, vil vi ikke gisne om. Vi er et privat selskab, som ikke skal melde noget ud om det," siger Thomas Dahl til Børsen.

Eurodan havde i foregående regnskabsår 291 medarbejdere, hvilket er en stigning på 16 medarbejdere sammenlignet med året før.

Huscompagniets topchef: B2B-markedet skal være vores vækstmotor i 2021 

Byggemilliardær tjente næsten 500 mio. under coronakrisen 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier