EjendomsWatch

Opkøbsivrige københavnske arkitekter runder 100 mio. kr. i omsætning

Med en toplinjevækst på 75 pct. og en mere end fordoblet bundlinje leverede H+ Arkitekter, hvad ledelsen betegner som et "meget tilfredsstillende" resultat i et 2020, hvor coronapandemiens negative effekter samlet set udeblev. Omsætningen i indeværende år forventes imidlertid at falde.

Rasmus Klausen, adm. direktør hos H+ Arkitekter, kunne sidste år registrere en vækst i omsætningen på 75 pct. | Foto: PR / H+ Arkitekter

H+ Arkitekter, der siden starten af sidste år har opkøbt konkurrenterne Ole Hagen Arkitekter og efter nytår også TNT Arkitekter, leverede markant vækst i regnskabsåret 2020, hvor tegnestuens omsætning rundede 100 mio. kr.

Bygherrerådgiveren med hovedkontor i København og lokalafdelinger i Aarhus, Odense og Nakskov øgede i forhold til 2019 omsætningen med hele 75 pct., så den ved udgangen af sidste år lød på mere end 103 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier