EjendomsWatch

Københavnsk tegnestue køber endnu en konkurrent og bliver omkring 100 ansatte

TNT Arkitekter forsætter som datterselskab under H+ Arkitekter, der dermed fortsætter sin opkøbsstrategi på markedet for bygherrerådgivere. TNT Arkitekters tre tidligere partnere, herunder den adm. direktør, fortsætter i nye roller hos virksomheden.

Partner Martin Beck til venstre og adm. direktør Rasmus Klausen til højre. | Foto: PR / H+ Arkitekter

Københavnske H+ Arkitekter fortsætter med opkøbet af konkurrenten TNT Arkitekter sin konsolidering på markedet som bygherrerådgiver og kommer dermed op på omkring 100 medarbejdere. Det skriver tegnestuen i en pressemeddelelse.

TNT Arkitekter, der blev grundlagt i 1947 og i dag tæller 36 medarbejdere, fortsætter som datterselskab under H+ Arkitekter.

Adm. direktør hos H+ Arkitekter og fremover også TNT Arkitekter Rasmus Klausen kalder det seneste opkøb for et "stærkt brand, som med sine jordnære værdier passer godt ind i vores DNA og understøtter vores vision om at udvikle arkitektur, hvor mennesker trives."

"Med tilføjelsen af markant arkitektfaglig kapacitet, øgede ressourcer og specialistviden styrkes begge selskaber i varetagelsen af vores mange gode samarbejdsrelationer," siger han i meddelelsen og peger bl.a. på TNT Arkitekters erfaringer inden for boligarkitektur og almenområdet.

De tre tidligere partnere i TNT Arkitekter, Jakob Brandt-Nielsen, Jørgen Jørgensen og Martin Beck, fortsætter for de to førstes vedkommende som ledende medarbejdere, mens sidstnævnte skifter titlen som adm. direktør ud med en rolle som direktør med ansvar for salg og den daglige ledelse.

"Med de synergier vi kan opnå sammen med H+ Arkitekter, har vi mulighed for at udfolde vores fulde potentiale over de kommende år og tilbyde vores kunder flere kompetencer og dermed endnu flere muligheder," siger Martin Beck.

"Vi styrker bygherrerelationerne i begge lejre, og med et bredere netværk og en større kundeflade kan vi sammen åbne nye døre. Vi får et bredere fundament at stå på."

H+ Arkitekter købte i begyndelsen af sidste år tegnestuen Ole Hagen Arkitekter med otte medarbejdere.

Københavnske arkitekter køber mindre konkurrent

Københavnske arkitekter udvider partnerkredsen 

Arkitektfirma igangsætter generationsskifte med ny direktør

Arkitektfirma i vækst melder klar til opkøb 

Mere fra EjendomsWatch

Kirkbi nærmer sig 9 mia. kr. i mursten

Lego-familie fortsætter med at udvide ejendomsporteføljen i Europa. Senest er godt 17.000 kvm i Schweiz føjet til, så man samlet udlejer over 300.000 kvm.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier