EjendomsWatch

Ingeniørrådgiver løfter top- og bundlinje og melder sig klar til nye markeder

Ingeniørfirmaet WSP Danmark, det tidligere Orbicon, har trods omkostninger til integration i WSP-koncernen vendt et tocifret millionunderskud til overskud i første hele regnskabsår efter opkøbet. Ledelsen spår vækst og nye forretningsområder i fremtiden.

"Vi har en helt anden platform at stå på nu, og banen er kridtet op til øget vækst og indtjening i årene frem," siger Per Christensen, adm. direktør i WSP Danmark, der tidligere hed Orbicon. | Foto: Orbcion/PR

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier