EjendomsWatch

Orbicon tilbage i sorte tal efter tocifret milliontab

Efter røde tal i 2017 er udviklingen vendt hos den rådgivende ingeniørvirksomhed, der akkurat formår at lande et nettooverskud. Adm. direktør forventer, den positive udvikling fortsætter.

Orbicon har i 2018 vendt underskud til overskud. | Foto: PR

Der var sorte tal på bundlinjen i 2018-regnskabet for Orbicon, der året forinden så et større underskud, da regnskabet blev gjort op.

Helt præcis 1,3 mio. kr. lyder overskudet fra 2018 på, fremgår det af virksomhedens regnskab. På selve driften er der 13,6 mio. kr. tilbage mod et minus på 49,7 mio. kr. året før, oplyser selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier