EjendomsWatch

Kapitalstærke investorer lurer på milliardprojekt – DSB forbliver grundejer

Der bliver brug for en eller flere store joint venture-aftaler, når Jernbanebyen skal tage form på DSB's jord mellem Vesterbro og Sydhavnen i København. Det kunne f.eks. være med en pensionskasse som investor, fortæller Jacob Kjær, partner og landechef hos Nordanö, der skal stå for den kommercielle rådgivning, til EjendomsWatch.

DSB leder efter joint venture-investorer til udviklingen af Jernbanebyen mellem Vesterbro og Sydhavnen i København. | Foto: PR / DSB Ejendomme

"Det er et stort milliardprojekt på størrelse med Carlsberg Byen".

Nordanö-partner og dansk landechef Jacob Kjær lægger over for EjendomsWatch ikke skjul på, at en joint venture-aftale med DSB om udvikling af københavnerbydelen Jernbanebyen kræver anseelig økonomisk pondus.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier