EjendomsWatch

Erik får tre nye associerede partnere

Arkitektfirmaet med hjemsted i Viborg forfremmer tre nøglemedarbejdere og melder om rekordår i 2020.

"Vi skruer konstant på knappen for specialisering," lyder det fra den adm. direktør i arkitektfirmaet Erik, Sine Juul Praastrup, der netop har udnævnt tre associerede partnere. | Foto: PR / Erik Arkitekter

Arkitektfirmaet Erik udpeger tre af sine medarbejdere til associerede partnere, oplyser virksomheden.

"Vi skruer konstant på knappen for specialisering og er nysgerrige på, hvordan vi aktiverer vores viden bedst, så vi lokalt altid kan tilbyde høj faglighed. Og hér er det afgørende, at det drives af de rigtige profiler med blik for både forretning og forståelse for fællesskabet i Erik," udtaler adm. direktør Sine Juul Praastrup.

De tre nye associerede partnere er sundhedschef Camilla Heering, kompetenceleder Gitte Frederiksen Kjølby samt tegnestueleder Jonas Petersen, som alle "er med til at forstærke Eriks fokus på specialistviden samtidigt med, at de med deres ekstroverte facon og synlighed udadtil som indadtil i organisationen bidrager både som kulturbærere og til den daglige ledelse," lyder det.

"Med et 2020 som omsætningsmæssigt rekordår og den fortsatte fokus på opbygning af vidensklynger på tværs af kontorer, er årets start taget med et stærkt afsæt," skriver firmaet, der har rødder tilbage til 1930 og 160 ansatte baseret i Aalborg, Aarhus, København, Odense og Viborg.

Arkitektfirma går fra 7 til 17 partnere

Arkitektfirma henter ny cheffigur hos Schmidt Hammer Lassen

Hun skal tegne de store linjer i byrummet i Aarhus

KHR Architecture bliver del af offensiv mod skoler i Berlin og indleder tysk ekspansion

Toplinjen skrumper hos Aarhus-arkitekter – coronavaccine giver tro på fremtiden 

Mere fra EjendomsWatch

Fransk kapitalforvalter køber 70 procent af Fokus

Blackfin Capital Partners og Fokus Asset Management indgår strategisk partnerskab. Den franske kapitalforvalter køber samtidig 70 procent af aktierne, såfremt man får Finanstilsynets godkendelse. (Opdateret)

CEJ-ledelse efter endnu et år med vækst: Salling-aftale bringer os op i en ny klasse

CEJ leverer for andet år i træk vækst, hvilket adm. direktør Anne Marie Oksen bl.a. tilskriver effektivisering og automatisering. I et dobbeltinterview med EjendomsWatch fortæller formand Per Hallgren desuden, at en aftale indgået med Salling Group i det forløbne år repræsenterer et skridt "op i en ny klasse" for ejendomsadministratoren.

Udlandsdansker køber sjællandsk gods med værdi af over 100 mio. kr.

Aggersvold Gods, der har været ejet af Radiometer-arvingen Johan Schrøder, er overtaget af De Forenede Ejendomsselskaber med Jørgen Troelsfeldt i spidsen. Over for EjendomsWatch uddyber bestyrelsesformanden de videre planer med ejendommen. Mægler på salget erklærer sig meget tilfreds.

Klumme: Bygge- og ejendomsbranchen er i krig med samfundet

Nybyggeri er blevet naturens værste fjende, og danskerne har under coronaen fundet ud af, at vi ikke kan undvære det grønne, mener politisk rådgiver i denne klumme. Projektudviklerne må tidligt omfavne kritikerne og skabe den nødvendige folkelige opbakning til deres byggeplaner, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier