EjendomsWatch

Pihl & Søn vil høste synergier med ny tværgående struktur

Entreprenørvirksomheden bliver i ligmed med byggevirksomhederne LM Byg og BNS en del af Pihl Holding, der vil centralisere en række funktioner.

Foto: Ritzau Scanpix/Linda Kastrup.

Entreprenørvirksomheden Pihl & Søn, der netop har rundet 1 mia. kr. i omsætning, etablerer et nyt koncernholdingselskab, Pihl Holding, der skal fjerne parallelle funktioner i de tre nuværende selskaber, som Pihl består af, skriver Børsen.

"Vores virksomheder er lønsomme, og det skal de også være i fremtiden. Den nye struktur kommer til at effektivisere vores omkostninger og samtidig frigive ressourcer til nye tiltag og fokusområder," siger bestyrelsesformand Jesper Koefoed til avisen.

Pihl & Søn vælger dermed at gå den stik modsatte vej, end storebror MT Højgaard, der som tidligere beskrevet af EjendomsWatch med en ny strategi har valgt at fjerne de overliggende koncernfunktioner og lægge dem ud i de enkelte selskaber.

Pihl & Søn er delvist ejet af M.J. Eriksson Holding og under det nye holdingselkab vil fremover ligge Pihl & Søn samt byggevirksomhederne LM Byg og BNS.

Pihl & Søn fortsætter voldsom vækst: Toplinjen øges med 170 pct.

Pihl & Søn trodser krisen med ordrer for 1,9 mia. kr.: "Vi har styr på hele fødekæden"

Pihl & Søn vinder genudbud af totalentreprise på universitetshospital i Køge 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier