EjendomsWatch

Københavnsk arkitektfirma får opgave på Vestegnen

Link bliver boligarkitekt på 101 lejligheder i Høje Taastrup, som opføres af Core Property Management.

Arkitektfirmaet Links visualisering af boligprojektet, som Core Property Management har investeret i. Foto: Link Arkitekter

Ejendomsinvestoren Core Property Management har valgt arkitektfirmaet Link som arkitekt på et projekt i Høje Taastrup på den københavnske vestegn, der skal ende ud i 101 lejeboliger til +50-segmentet.

Det oplyser Link i en pressemeddelelse.

Projektet er på 8400 kvm og er købt til fonden Core Bolig X. Det indgår som en del af en bydel, Core Property Management er i færd med at opføre i Høje Taastrup.

"Vi glæder os til at gå i gang med dette spændende projekt – her har vi indarbejdet fælles tagterrasser og opholdsnicher, hvor det nære nabofælleskab kan opstå. Tryghed og social bæredygtighed er et gennemgående tema for både boliger og gårdrum," lyder det fra Kristina Jordt Adsersen, der er boligchef hos Link Arkitektur.

Hun suppleres af John Bødker, der er direktør for Core Property Management.

"Vi har arbejdet med mange arkitekthuse, og Link Arkitektur har været dygtige til at forstå og udforme vores ønsker til funktionalitet og fremtoning."

På projektet skal Link arbejde sammen med Dansk Boligbyg, der er totalentreprenør, og Oluf Jørgensen A/S som rådgivende ingeniør.

Ifølge Links hjemmeside tæller firmaet mere end 500 medarbejdere fordelt på kontorer i 15 byer. Hovedkontoret er i København.

Direktør hos Link Arkitektur når helt til tops

Storinvestor lancerer ny milliardfond og satser på projektejendomme

Afkastene dykker hos Core Property: "Vi kan hverken gøre fra eller til"

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier