EjendomsWatch

Direktør hos Link Arkitektur når helt til tops

Kirsten Anker Sørensen bliver øverste chef for arkitektforretningen og de i alt 500 mand hos den børsnoterede, norske ejer Multiconsult.

Kirsten Anker Sørensen er ny koncerndirektør for Link Arkitektur i Danmark, Norge og Sverige. | Foto: PR/Link Arkitektur.

Kirsten Anker Sørensen er ny topchef i Link Arkitektur og koncerndirektør i moderselskabet, den norske rådgivningskoncern Multiconsult.

Hun er i dag adm. direktør i Link Arkitektur Danmark – en stilling som hun i fremtiden skal kombinere med rollen som koncerndirektør, oplyser Link Arkitektur i en pressemeddelelse mandag.

Økonomidirektør i Link Martha Bergh Lunde, blev i første omgang udpeget som konstitueret direktør, efter Leif Øie, der havde været adm. direktør i Link Arkitektur i treethalvt år, forlod stillingen i slutningen af august i år. Men det blev dengang gjort klart, at man allerede var i gang med at finde en afløser.

"Kirsten fremstår som en meget dygtig leder, og jeg er glad for, at hun har takket ja til at blive koncernchef for Link Arkitektur. Hun har en lang erfaring med at lede arkitekter og kender branchen godt. Hun er velanset i egen organisation og er gennemreflekteret på områder, som også er vigtige for vores ingeniørforretning fremover. Hun bliver en god tilføjelse til Multiconsults koncernledelse," udtaler Grethe Bergly, koncernchef i Multiconsult, i meddelelsen.

Kirsten Anker Sørensen har 20 års erfaring som leder i forskellige virksomheder og har været ansat i Link Arkitektur siden 2015. Hun er uddannet cand.merc. i industrielt design og international økonomi ved Handelshøjskolen i København.

Hun fik i september 2017 hovedansvaret for Link Danmark og gik samtidig ind i koncernledelsen.

"Jeg er stolt af og glad for at blive udpeget til koncernchef for Link-selskaberne i Norge, Sverige og Danmark. Jeg ser frem til at tage fat på opgaven med at løfte selskabet videre sammen med alle vores dygtige medarbejdere. Med 500 medarbejdere i Skandinavien er vi en unik virksomhed med mulighed for at tage en aktiv samfundsrolle og skabe fremtidsrettet arkitektur," udtaler Kirsten Anker Sørensen.

Multiconsult, der børsnoteret i Oslo, oplyser at have over 2850 ansatte.

Opkøb har gjort Link Arkitektur klar til yderligere vækst 

Link Arkitektur får ny direktør med erfaring i underskud

Arkitekter vinder rammeaftale til en værdi af 150 mio. kr.

Aarhus-arkitekter skal tegne 72 boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier