EjendomsWatch

Projekt på Rigshospitalet ramt af nye fejl: Kan koste millioner

Rigshospitalets nordfløj er ramt af fejl på opsætning af toiletter og HFI-relæer. Potentielt kan det ende med en regning på millioner af kroner, vurderer bygherre.

Rigshospitalets nordfløj, der åbnede 20. september, er igen ramt af problemer. Foto: Peter Hove Olesen/Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Rigshospitalets nye nordfløj, der åbnede 20. september, har været ramt af flere forsinkelser. Nu er projektet igen stødt ind i problemer, da minimum 200 toiletter er hængt forkert op, samtidig er der opstået en fejl med HFI-relæerne, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Michael Langgaard Nielsen, der er vicedirektør for Region Hovedstadens Center for Ejendomme, som er bygherre, kan fejlene potentielt set løbe op i millioner af kroner. Derfor er der indledt drøftelser med byggerådgiverne og entreprenørerne, oplyser han til avisen.

Hos installationsvirksomheden Kemp & Lauritzen, der står for HFI-relæerne, er der ikke den store lyst til at tale om problemerne med relæet.

"Hos Kemp & Lauritzen kommenterer vi ikke igangværende byggesager," lyder det i et skriftligt svar fra Karen Thure, der er kommunikations- og marketingchef i Kemp & Lauritzen.

Fynsk byggefirma runder milliarden på toplinjen – venter fortsat vækst trods corona

Sundhedsministeriet sætter milliardprojekt under skærpet tilsyn

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier