Mægler kan snart melde Galleri K fuldt udlejet

7000 ud af 8000 kvm, der i januar stod ledigt i det københavnske kontor- og detailkompleks, er nu udlejet. Konsulenthuset Bain & Company har underskrevet aftale om at leje 4400 kvm. Mægler, Lintrup & Norgart, er i dialog om det sidste areal, lyder det.
Galleri K-komplekset skråt over for Magasin på Strøget i København blev i januar solgt for 1,6 mia. kr. til de to udenlandske pensionsselskaber Aviva og PSP. | Foto: PR / Muusfoto
Galleri K-komplekset skråt over for Magasin på Strøget i København blev i januar solgt for 1,6 mia. kr. til de to udenlandske pensionsselskaber Aviva og PSP. | Foto: PR / Muusfoto

Det internationale konsulenthus Bain & Company rykker i foråret 2021 ind på 4400 kvm kontorareal i Galleri K midt i København, oplyser mægler på udlejningen, Lintrup & Norgart.

Dermed er der trods udfordrende tider fundet ny anvendelse til hovedparten af de i alt 8000 kvm, som stod ledige, da det 25.000 kvm store kontor- og detailkompleks i januar blev solgt af den tyske kapitalforvalter Patrizia til to udenlandske pensionsinvestorer.

”Vi er glade på vegne af vores investorer Aviva og PSP at have tiltrukket endnu en stærk lejer til Galleri K, og det viser, at har man det rigtige produkt, så er der også attraktive lejere," siger Jesper Damborg, partner og adm. direktør i administratoren Capital Investment, i meddelelsen.

Ifølge Susan Lintrup, partner i Lintrup & Norgart, er der nu kun et lejemål på 477 og et på 1150 kvm tilbage, som der allerede er dialog omkring.

Bain & Company, der er blevet rådgivet af Cushman & Wakefield Red, skal bruge det nye areal som led i overtagelsen af det danske konsulenthus Qvartz, som bringer medarbejdertallet op på 260, fremgår det.

Finansfolk rykker ind på 2000 kvm i cityejendom i København 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også