EjendomsWatch

Rådgiver solgt til Kuben Management

Holteprojekt Bygherrerådgivning er fremover en del af Kuben Management, der de senere år er vokset gennem en række opkøb. Nu rettes kundefokus mod den almene boligsektor.

Kuben-topchef Ulf Christensen (bagest tv.), Heidi Lind Poulsen og Jesper Prip fra Kuben Management på bageste række, sammen med holdet hos Holteprojekt, som virksomheden har overtaget. Forrest til venstre er adm. direktør Ole Pedersen og til højre ses Poul Andersen. Foto: PR / Kuben Management

To rådgiverfirmaer bliver til én, når Kuben Management med knap 150 ansatte overtager Lyngby-baserede Holteprojekt Bygherrerådgivning, der især har den almene boligsektor som kunde.

Dermed fortsætter konsolideringen blandt rådgiverfirmaer.

“Holteprojekt har en stærk markedsposition med mange faste kunder og en god pipeline. De har søgt adgang til en større og bredere kompetencebase, og det kan vi give dem," siger Ulf Christensen, adm. direktør i Kuben Management, i en pressemeddelelse, der ikke røber økonomiske detaljer.

Ifølge Holteprojekts seneste regnskab har virksomheden seks ansatte, der i 2018 skabte et overskud på godt 27.000 kr. ud af et bruttoresultat på 4,8 mio. kr.

”Med købet af Holteprojekt får vi tilført helt særlige kompetencer inden for by- og arealudvikling, og Holteprojekt får ved konsolideringen tilført kompetencer fra vores organisation, som de i dag henter udefra. Dermed står vi sammen stærkere på et marked, hvor en tidlig involvering i byggerierne og gode relationer til bygherrer og investorer er alfa og omega for at komme sikkert i mål med projekterne," fortsætter Ulf Christensen.

At Holteprojekt får nye ejer vil skabe nye muligheder for vækst. Holteprojekt ser således spændende muligheder i Kuben Managements analyseenhed, Exometric, som producerer og leverer avancerede efterspørgselsanalyser for kommuner og ejendomsinvestorer for at vurdere potentialer og interesse for en byggegrund, lyder det.

Kuben Management, der er et datterselskab under den aarhusbaserede energikoncern Nrgi, har tidligere været på opkøb. Købet af Holteprojekt er det fjerde opkøb på fire år. Tidligere blev Cenergia og Byr Gruppen en del af Kuben Management, mens man i 2017 købte analysevirksomheden Exometric.

"Tiden er nu inde til også at styrke tilgangen overfor almene boligorganisationer, offentlige og private kunder med integrationen af Holteprojekt," skriver selskabet.

Holteprojekt har hidtil været ejet af norske Eilif Holte og direktør Ole Pedersen.

Kuben Management får grønt lys til at bygge boliger for 100 millioner i Vendsyssel

"Boligen udgør et væsentligt velfærdsgode som skal understøtte trivsel for hele befolkningen"

Opkøb medfører ny afdeling hos Kuben Management

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier