EjendomsWatch

Aarsleff-topchef er særligt optaget af tre ting i front for klimapartnerskab med regeringen

Energieffektivitet og klimavenligt byggeri bliver nøgleord i bygge- og anlægsbranchens grønne omstilling. Men efterspørgslen halter, og politikerne skal hjælpe til at sikre bedre rammevilkår, fortæller formanden for sektorens nye klimapartnerskab med regeringen.

"Der er rigtig meget at hente i energieffektivisering. Dels gennem renovering af den eksisterende bygningsmasse, både hos offentlige og hos private ejendomsselskaber. Samtidig tror jeg, vi skal fokusere på innovative løsninger på tekniksiden," siger Jesper Kristian Jacobsen, adm. direktør i Aarsleff. | Foto: Morten Lau-Nielsen/ERH

Energieffektivisering og en mere klimavenlig byggeproces med alternative materialer bliver afgørende i branchens omstilling.

Men lige nu mangler efterspørgslen på de grønne løsninger, og der er brug for en bred indsats, der involverer alt fra bygherrer og arkitekter til materialeproducenter, entreprenører og rådgivere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier