EjendomsWatch

Bestseller indgår global aftale om at energioptimere sine ejendomme

Modekoncernen Bestseller ønsker at ensrette indsatsen for at energioptimere sine ejendomme og butikker på tværs af landegrænser. Derfor har Bestseller underskrevet en global koncernaftale om at energistyringen samles i ét system.

Foto: Bestseller / PR

Den danske modekoncern Bestseller har underskrevet en global koncernaftale om at ensrette sin indsats med energioptimeringer af koncernens ejendomme og butikker på tværs af landegrænser. Alle aktiviteter forbundet med energistyring bliver fremover samlet i ét system. Det skriver Energidata, der skal være leverandør af energistyringen, i en pressemeddelelse.

"Vi har haft et ønske om et bedre og mere overskueligt overblik på vores el-forbrug. Den opgave har vi tillid til, at vi kan løse i samarbejde med Energidata,” siger Kim Sindt, der har titel af Head of Services & Facilities hos Bestseller, i meddelelsen.

Energistyring i et samlet system er ifølge Energidata den bedste forudsætning for at energioptimere Bestsellers ejendomme og for at skabe en samlet energi- og miljørapportering for hele koncernen. Ejendommene får installeret målere, som kan fjernaflæses.

Aftalen omfatter alle brands samt datterselskaber, hvor Bestseller har en ejerandel på mere end 50 procent. Koncernen har 2700 butikker og en lang række kontorer og lagre i 38 lande.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie CleantechWatch.)

Partnerskab peger på energirenovering som vej til at løfte almene boligområder

Hele NREP's ejendomsportefølje skal køre på grøn energi

Rådgivere i hus til rekordstort projekt med at energieffektivisere offentlige bygninger

7 ud af 10 kommunale bygninger har energimærke i bunden af skalaen

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier