EjendomsWatch

Erhvervsmægler gør kur til internationale investorer

EDC Erhverv Poul Erik Bech etablerer en international enhed, der skal servicere det stigende antal af internationale ejendomsinvestorer i Danmark.

Helle Nielsen Ziersen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech, bliver Head of International Relations. Foto: PR.

Erhvervsmægleren EDC Erhverv Poul Erik Bech etablerer en international afdeling som følge af en stigning i antallet af internationale kunder. Afdelingen skal servicere internationale investorer og virksomheder, som enten allerede er i Danmark eller er på vej hertil.

Det skriver EDC Erhverv Poul Erik Bech i en pressemeddelelse onsdag.

"Som det nok er de fleste bekendt, så er antallet af internationale ejendomskunder i Danmark steget, og hos os er de internationale forretninger steget markant gennem de seneste år. Når et forretningsområde har en vis størrelse, giver det god mening at udskille det separat," udtaler Poul Erik Bech, stifter af EDC Erhverv Poul Erik Bech, i meddelelsen.

Den nye afdeling får til huse på Bremerholm i København, og det bliver Helle Nielsen Ziersen, der er partner i virksomheden og har 20 års erfaring med internationale aktører i bagagen, der skal lede afdelingen.

Helle Nielsen Ziersen får stillingsbetegnelsen Head of International Relations, mens afdelingen er blevet navngivet EDC International Poul Erik Bech.

"Gennem en årrække har vi opbygget et stærkt netværk af såvel udenlandske investorer som samarbejdspartnere, og vi har igangværende opgaver inden for opkøb af nye porteføljer, off market-transaktioner, tenant representation, porteføljevurderinger og ejendomsadministration," udtaler hun i meddelelsen.

EDC sælger tidligere farma-domicil på 23.500 kvm

EDC Poul Erik Bech skal sælge B&O’s hovedkontor

Nybyggede boliger møder ikke efterspørgslen, vurderer mægler

Poul Erik Bech ekspanderer endnu en gang for at stå stærkere i hovedstaden

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier