EjendomsWatch

EDC Poul Erik Bech skal sælge B&O’s hovedkontor

Bang & Olufsens hovedkvarter i Struer skal sælges, og det bliver EDC Erhverv Poul Erik Bech, der skal varetage salget. Udbudsprisen afspejler beliggenheden.

Gården har været Bang & Olufsens hovedkontor i 20 år. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bang & Olufsen, der sælger luksusteknologi, har skiftet hovedsæde. Derfor skal det gamle sælges. Som mægler har virksomheden hyret EDC Erhverv Poul Erik Bech, oplyser mægleren i en pressemeddelelse.

I 2017 brugte virksomheden et tocifret millionbeløb på at bygge et nyt hovedkvarter i samme område i Struer som det gamle. Derfor skal det gamle hovedsæde "Gården" nu sælges. Ejendommen er prissat til 26,5 mio. kr. og dækker over 5131 kvm, hvoraf 3396 kvm er kontor og 1735 kvm er kælder. Det giver mellem 100 til 200 kontorpladser.

"Gården" blev bygget i 1998 og var Bang & Olufsens hovedsæde indtil udgangen af 2018. Arkitekten bag er Jan Søndergaard fra KHR Arkitekter.

"Arkitekterne lagde vægt på, at bygningen skulle give associationer til letheden og kvaliteten af B&O’s produkter. Det kommer tydeligt til udtryk i udformningen og valg af materialer, der både består af træ, sten, stål og frem for alt glas, hvilket skaber åbenhed og plads til den dynamiske virksomhed," siger Michael Møller Andersen, erhvervsrådgiver i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus, som står for salget, i meddelelsen.

Poul Erik Bech ekspanderer endnu en gang for at stå stærkere i hovedstaden

Nyt samarbejde skal hjælpe Home Erhvervs kunder til bedre investeringer

Ejendomsinvestor vil omdanne nyerhvervet cityejendom til butikker og caféer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier