EjendomsWatch

Nordicom opdaterer strategi og venter driftsoverskud på 100 mio. kr.

Opkøb og frasalg er en del af planen hos ejendomsselskabet Park Street Nordicom, der fortæller om sine forventninger til 2019.

Pradeep Pattem, adm. direktør for Park Street Nordicom. | Foto: PR

Ejendomsselskabet Park Street Nordicom har onsdag aften præsenteret en ny strategi, forventninger for 2019 og foreløbige regnskabstal for det netop afsluttede regnskabsår.

Selskabet vil opbygge en ejendomsplatform med fokus på teknologi, design, værdiforbedring og ansvarligt ejerskab, fremgår det af en præsentation af strategien. Derudover vil Park Street Nordicom også fokusere på at udvikle skalerbare strategier og gøre håndteringen af aktiver mere effektiv.

"Vi mener, at ejendomsbranchen på tværs af konstruktion, arkitektur, bygningsdesign, håndtering af aktiver og vedligeholdelse står over for en revolution, der leder til effektiviseringer på tværs og potentielt simplificerer processen."

"Men de ændringer kræver markante investeringer over tid og ressourcer til at ændre de eksisterende systemer og arbejde tæt sammen med det bredere økosystem," fremgår det af meddelelsen.

Park Street Nordicom har allerede indgået et samarbejde med teknologiselskabet Xplore Markets, og selskabet har også tidligere købt arkitektvirksomheden Phoam Studio.

I 2019 er det planen at ansætte flere medarbejdere inden for arkitektur-, teknologi- og ingeniørbranchen, og selskabet vil investere i at udvikle det samlede team og samtidig samarbejde bredt med branchen.

Opkøb og frasalg er også en del af planen hos ejendomsselskabet, der allerede på nuværende tidspunkt er i forhandlinger om at købe aktiver for mere end 250 mio. kr. Derudover har selskabet identificeret 10 aktiver i den eksisterende portefølje, som vil blive sat til salg i løbet af 2019, fremgår det af præsentationen.

I 2019 forventer Park Street Nordicom også, at driftsoverskuddet før af- og nedskrivninger, EBITDA, vil stige til 100 mio. kr. Til sammenligning venter selskabet et driftsoverskud på 80-90 mio. kr. for 2018.

I præsentationen har selskabet også afsløret nogle foreløbige regnskabstal for 2018, der endnu ikke er blevet kontrolleret af en revisor. De viser, at indtægterne i 2018 landede på omkring 164,2 mio kr., mens resultatet efter skat endte med et plus på omkring 81,2 mio. kr.

Park Street Nordicom vil skrotte ejendomsadministratorer med nyt it-system

Lea Ejendomspartner ophæver aftale om at forvalte Nordicom-portefølje på 2 mia. kr.

Arkitekt-opkøb får Park Street Nordicom til at spejde efter flere rådgivere

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier