EjendomsWatch

Park Street Nordicom vil skrotte ejendomsadministratorer med nyt it-system

Park Street Nordicom, der i starten af december blev droppet som kunde af ejendomsadministratoren Lea, har udviklet et nyt it-system til brug internt i virksomheden. Direktørens mission er at få det rullet ud til alle landets pensionsselskaber og på sigt gøre administrationsselskaberne overflødige.

Park Street Nordicoms kontorer i Københavns Nordvestkvarter. | Foto: Google Maps.

Ejendomsselskabet Park Street Nordicom har udviklet et nyt it-system, der skal gøre administrationen af virksomhedens 60 ejendomme nemmere i fremtiden. Systemet kan på sigt gøre samarbejde med administrationsselskaber unødvendigt, siger Park Street Nordicoms ejer og direktør Predeep Pattem.

"Det, vi prøver på at gøre, er at perfektionere et system, der ikke kun virker med vores 60 ejendomme, men med 6000 vilkårlige ejendomme. Det kan vi gøre ved at udnytte teknologien," siger Pradeep Pattem til EjendomsWatch og fortsætter:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier