EjendomsWatch

Lea Ejendomspartner ophæver aftale om at forvalte Nordicom-portefølje på 2 mia. kr.

EDC-ejede Lea Ejendomspartner kan ikke stå inde for samarbejdet med ejendomsselskabet Park Street Nordicom og ophæver derfor samarbejdet efter kun et år. Over for EjendomsWatch uddyber ejer Poul Erik Bech årsagen til bruddet, der kommer efter utilfredshed hos lejerne.

Poul Erik Bech siger farvel til Park Street Nordicom og en portefølje inden for ejendomsforvaltning på 2 mia. kr. | Foto: Ritzau Scanpix/Niels Hougaard.

Det børsnoterede ejendomsselskab Park Street Nordicom, der sidste år blev fejret som ny storkunde hos den EDC-ejede ejendomsforvalter Lea Ejendomspartner, er blevet droppet som kunde, oplyser ejeren Poul Erik Bech til EjendomsWatch.

Om årsagen oplyser Poul Erik Bech pr. mail, at "det trods flere møder med Park Street Nordicom ikke har været muligt at nå til en enighed om centrale spørgsmål vedrørende den daglige drift. Som et professionelt og etableret ejendomsforvaltningsselskab er det meget vigtigt for os, at vi har den nødvendige myndighed til at etablere en tilfredsstillende ejendomsforvaltning."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier