EjendomsWatch

Arkitema udvider sin partnerkreds med fire nye ansigter

Arkitema Architects udvider sin partnerkreds efter, Cowis overtagelse af tegnestuen har givet anledning til en revurdering af partnerstrukturen.

Arkitema Architects udvider partnerkredsen efter at være blevet opkøbt af Cowi. Her ses virksomhedens kontor i Carlsberg Byen. Foto: Arkitema Architects/Lars Just.

Tegnestuen Arkitema Architects udvider partnerkredsen med fire nye partnere.

Det sker efter, Arkitema Architects blev opkøbt af rådgivningskoncernen Cowi og dermed gik fra at være en partnerejet virksomhed til en del af en koncern, hvilket har givet anledning til en revurdering af partnerstrukturen, oplyser Arkitema Architects i en pressemeddelelse.

"Vi er stolte af at kunne invitere så mange dygtige medarbejdere inden for i partnerkredsen, og det vil også fremover være vigtigt for os, at udvikle vores egne medarbejdere til at kunne indtræde i denne kreds. Vi glæder os over at kunne give så mange gode kolleger nye muligheder i organisationen. Samtidig giver det os mulighed for at understrege vigtigheden af at arbejde med et højt arkitektonisk niveau i vores opgaver," siger Peter Hartmann Berg, adm. direktør i Arkitema, i meddelelsen.

De fire nye partnere udpeget pr. 1. januar 2019 er Birgitte Gade Ernst, Heidi Hjort Thuesen, Mette Baarup og Carsten Jensen.

Foruden de nye partnere er der blevet udnævnt 9 associated partners og 14 associates, oplyser Arkitema.

Arkitema er grundlagt i Aarhus i 1969 og er i dag Skandinaviens femtestørste og Danmarks største arkitektvirksomhed med godt 550 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Oslo, Stockholm og Malmø.

Cowi købte Arkitema i november 2018.

Sweco er klar til flere opkøb for at øge væksten

Park Street Nordicom køber dansk arkitektfirma

Niras-direktør: "Jeg ville nok være tilbageholdende med at købe så stort et arkitektfirma"

Arkitema efter Cowi-opkøb: "Fremtidens vindere skal tilbyde 360 graders rådgivning"

Cowi køber Arkitema Architects for trecifret millionbeløb

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier