EjendomsWatch

Arkitema-chef skifter til udviklingsopgave hos Juul Frost Arkitekter

Arkitektvirksomheden skal med ny partner styrke både det danske og udenlandske forretningsfundament.

Christian Hanak er ny partner hos Juul Frost Arkitekter. | Foto: PR.

Københavnske Juul Frost Arkitekter, der beskæftiger godt 30 medarbejdere, har ansat Christian Hanak som partner med ansvar for at styrke virksomhedens udvikling og strategi, oplyser virksomheden.

Han kommer senest fra Arkitema, hvor han var tegnestuechef og har tidligere været ansat i Dansk Arkitektur Center og C.F. Møller.

"Med en bred profil, der kompletterer Juul Frost Arkitekters tværfaglige DNA, kommer Christian Hanak til at konsolidere arkitektvirksomhedens solide forretningsfundament både nationalt og internationalt," lyder det i meddelelsen.

Partnergruppen består i forvejen af grundlæggere Helle Juul og Flemming Frost samt Søren Askehave.

"Da vi skabte tegnestuen for godt 30 år siden, var sigtekornet rettet mod det danske marked; bygherrer, kommuner og offentlige virksomheder. I dag er paletten og kundekredsen betydeligt bredere. Vi arbejder i hele Norden, og den rådgivning vi tilbyder er i dag en langt mere kompleks opgave med et øget behov for kreativitet og nytænkning. Derfor ser vi frem til at opruste vores team med Christians tanker og kompetencer," siger Flemming Frost i meddelelsen.

Lokale arkitekter skal rådgive på nyt plejecenter til 61 mio. kr.

Aalborg-arkitekter kommer på norske hænder

Danske arkitekter står bag nyt World Trade Center i Sverige

Dansk arkitektfirma vinder arena-opgave i Norge 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier