EjendomsWatch

Cowi-topchefen booster indtjeningen med luppen rettet mod udvalgte lande

Nøje udvalgte placeringer på verdenskortet er ifølge Cowi med til at forklare, at rådgiverkæmpen i nyt halvårsregnskab har mere end fordoblet sin driftsindtjening.

Cowis adm. direktør, Lars-Peter Søbye, er yderst tilfreds med det halvårsregnskab, han netop har præsenteret. Cowi begynder at nærme sig sit 2020-mål om en overskudsgrad på 6 pct. (EBIT). | Foto: Stine Bidstrup

Et nyt og skarpt fokus sender indtjeningen i den rådgivende ingeniørkoncern Cowi til nye højder. Cowis driftsresultat er steget med hele 75 pct., viser nyt halvårsregnskab.

"Vi er blevet mere selektive i forhold til de markeder, vi er i, og vi blevet meget bedre til at lede, så vi er mere effektive i alle led af virksomheden," siger Lars-Peter Søbye, adm. direktør i Cowi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier