Home Erhverv: "Small is beatiful"

Der er kun kunderne til at betale for et stort analyseapparat, lyder det fra Home Erhverv København & Nordsjælland som modsvar til ugens store fusion på erhvervsmæglermarkedet.
Foto: PR.
Foto: PR.

"Vi fokuserer på det, som vi er gode til, og så lader vi andre om at have store kontorer og mange ansatte og stabsfunktioner."

Sådan lyder det fra Mikkel Søby, indehaver af Home Erhverv København & Nordsjælland, i en pressemeddelelse efter, at branchens to store spillere, Sadolin & Albæk og Colliers, nu er gået sammen og har skabt en erhvervsmægler med en markedsandel på over 30 pct.

I dag har man otte ansatte på kontoret, og står det til Mikkel Søby, bliver man ikke mange flere. Det handler om at være effektiv og have agilitet, lyder det.

"Vi har valgt netop ikke at være fuldservice-kontor, der på papiret kan løse alle udfordringer fra salg til asset management mm., lyder det fra Mikkel Søby under overskriften "Small is beautiful".

"I dag kan man købe f.eks. analyser af marked hos eksterne leverandører. Så det er ikke en nødvendighed at have den funktion. I sidste ende er der jo kun én til at betale og det er kunden. Og det tror jeg, vores kunder er glade for," lyder det videre.

Mægleren ønsker en tættere tilknytning mellem sit erhvervscenter og det voksende storkøbenhavnske projektmarked. Det skal ske ved at samarbejde med Home-kædens bolig- og projektafdelinger.

"Vi ser et øget potentiale i at udnytte snitfladerne mellem bolig og erhverv, og jeg er overbevist om, at vi med et trimmet set up kan skabe god synergi for kunderne og derved øge værditilførslen," udtaler Mikkel Søby.

Han har været indehaver i Home Erhverv siden 2010 og er bestyrelsesformand for erhvervsmæglernes ejendomsportal, Ejendomstorvet.dk.

Erhvervsmæglere gør klar til udskilningsløb

Privat investor overtager Hillerød-ejendom på 2700 kvm

Veteranen Poul Erik Bech: "Sindssygt fokus på de få, store transaktioner"  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også