EjendomsWatch

Veteranen Poul Erik Bech: "Sindssygt fokus på de få, store transaktioner"

Efter 40 år i ejendomsbranchen er vækstappetitten intakt hos 69-årige Poul Erik Bech. Danmarkskortet har plads til et endnu større EDC Erhverv Poul Erik Bech, som også rækker ud efter flere store transaktioner. Men det afgørende er nu stadig at have en stabil kerneforretning, siger han i et interview med EjendomsWatch, hvor han overlader det til de højere magter at bestemme, hvornår han stopper.

Foto: PR

Nye udenlandske investorer har de senere år indtaget det danske ejendomsmarked: Patrizia, Heimstaden, BVK, Akelius, Klövern for blot at nævne nogle få. Fælles for dem har været, at deres etablering i Danmark er sket med assistance fra de store erhvervsmæglere som Sadolin & Albæk, Nybolig Erhverv eller Cushman & Wakefield Red.

Landets største erhvervsmægler målt på styksalg, EDC Erhverv Poul Erik Bech, har i mindre grad gjort sig gældende. En del af forklaringen skal findes i, at kæden har et mere landsdækkende fokus, der rækker ud over København, der som regel er anløbskajen for udenlandsk kapital.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier