EjendomsWatch

Erhvervsmæglere gør klar til udskilningsløb

ANALYSE: Nyheden om, at Colliers overtager den navnkundige erhvervsmægler Sadolin & Albæk og skaber en spiller med tyngde i både top- og midtermarkedet, øger presset på de mindste aktører. Samtidig rebes sejlene til mindre gunstige tider.

Foto: PR

Med én konkurrent mindre i erhvervsmæglerbranchen giver nyheden om Colliers' overtagelse af Sadolin & Albæk grund til glæde visse steder og til bekymring i andre dele af markedet.

Det danske ejendomsmarked ser ud til at have nået toppen i 2017, da ejendomme for over 90 mia. kr. blev handlet. Dertil kommer et uvist antal off-market-handler.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier