EjendomsWatch

Boligselskab henter milliongevinst ved at arbejde anderledes

Ved at arbejde i teams på tværs af ni boligafdelinger på Sydfyn er der hentet en besparelse på 2000 kr. pr. lejemål.

Foto: Vandkunsten

Den almene boligsektor skal samlet effektivisere for 1,5 mia. kr. frem mod 2020, og det har nu udmøntet sig i ret konkrete tiltag for boligselskabet BSB Svendborg, der råder over omkring 1300 lejemål fordelt på ni boligafdelinger på Sydfyn.

Boligselskabet, der administreres af boligadministratoren Domea.dk, har reduceret behovet for driftsmedarbejdere fra 22 til 16 ved at de arbejder i større teams på tværs af afdelingerne i stedet for som hidtil at arbejde færre sammen i hver enkelt afdeling, oplyser Domea.dk.

Tiltaget har givet en besparelse på 2000 kr. pr. år for hver lejemål, fremgår det.

"Nu har vi kigget på bemandingen i boligselskabet, men vi er ikke færdige endnu. Vi skal også ind og kigge på vores affaldssystemer og energiforbrug, så vi også i fremtiden kan holde huslejen nede. Der er et muligt potentiale for at spare penge," siger Martin Skytte, kundechef i BSB Svendborg, i meddelelsen.

Hård kamp om ny rammeaftale hos Domea.dk – vinderne er fundet

Domea.dk bygger boliger i Horsens-forstad

Domea vil bygge boliger i hjertet af Hillerød

Domea.dk vil skrotte de årlige regnskaber 

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier