EjendomsWatch

Har købt 18 hoteller: "Vi er skæbnebestemt til at blive meget større"

Det svenske investeringsselskab Midstar Hotels har indtaget det nordiske hotelmarked med storm på knap tre år. EjendomsWatch har mødt direktøren, der afslører, hvilke lande selskabet har planer om at bevæge sig ind i, og hvorfor det er en fordel at have pensionsselskaber som investorer. (Opdateret)

Grand Hotel i Københavns centrum er seneste opkøb, som svenske Midstar har foretaget — men mere er undervejs, siger direktøren til EjendomsWatch. | Foto: PR

(Artikel opdateret 10. november 2017 med yderligere oplysninger.)

STOCKHOLM — På Kungsgatan i hjertet af den svenske hovedstad sidder det svenske investeringsselskab Midstars adm. direktør Peter Tengström i mødelokalet på 5. sal.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier