Tidligere TDC-topchef skal ind bestyrelsen hos Højgaard-selskaber

Efter at Carsten Bjerg har valgt ikke at genopstille som næstformand i Højgaard Holding og bestyrelsesmedlem i MT Højgaard, er tidligere adm. direktør i TDC udset som afløser.
Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad.
Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad.
AF RITZAU FINANS

Højgaard Holding og entreprenørselskabet MT Højgaard, der er delvist ejet af førstnævnte, vil have den tidligere TDC-topchef Carsten Dilling ind i bestyrelsen.

Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen fredag eftermiddag.

Carsten Dilling foreslås valgt ind i bestyrelsen i stedet for Carsten Bjerg, der er næstformand hos Højgaard Holding og menigt medlem i MT Højgaard-bestyrelsen. Han har ikke ønsket at genopstille til nogen af de positioner.

I Højgaard Holding skal Carsten Dilling efter planen vælges ind i bestyrelsen i forbindelse med den ordinære generalforsamling den 5. april, mens der hos MT Højgaard skal afholdes ekstraordinær generalforsamling samme dag for at få den tidligere TDC-direktør valgt ind.

Carsten Dilling er i forvejen aktiv i en stribe andre bestyrelser, hvor han blandt andet er formand hos NNIT og Icotera samt medlem af bestyrelsen hos Terma.

Derudover er han medlem af bestyrelsen hos luftfartsselskabet SAS, hvor han tilmed er indstillet til at afløse Fritz Schur som formand ved dette års generalforsamling.

Højgaard Holding ejer 54 pct. af MT Højgaard, mens Monberg & Thorsen, der også er børsnoteret, ejer de sidste 46 pct.

Italienere løber med dansk milliardbyggeri for næsen af MT Højgaard

MT Højgaard vinder ordre til 232 mio. kr. for DTU 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også