EjendomsWatch

Italienere løber med dansk milliardbyggeri for næsen af MT Højgaard

Det er det andet store hospitalsbyggeri i Danmark, som den italienske entreprenør Itinera lander. MT Højgaard var med i budrunden, mens en svensk entreprenør valgte ikke at aflevere tilbud.

Grunden hvor Sjællands Universitetshospital i Køge skal bygges. | Foto: PR

Den italienske totalentreprenør Itinera skal stå for at bygge 110.000 kvm senge- og behandlingsbygninger på Sjællands Universitetshospital i Køge, der samlet bliver på 185.000 kvm.

Opgaven er på 2,2 mia. kr. og er Region Sjællands største byggeri nogensinde, siger projektdirektør på Sjællands Universitetshospital Helle Gaub til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Vækstfondens direktør er ærgerlig over fokus i Bella Center-forløb

Vækstfonden har været under kritik i forløbet med redningsplanen af Bella Center på grund af sit bidrag til den nylige kapitalrejsning. "Jeg er overordnet set ærgerlig over det fokus, der har været," siger adm. direktør i statslige Vækstfonen, Rolf Kjærgaard, til EjendomsWatch.

"Nu forstår jeg hvor vigtig frihed er for mig og min trivsel"

SOMMERSERIE: På dagen, hvor Danmark møder Belgien ved EM i fodbold skyder Allan Kehlet Rieck fra den digitale ejendomsformidler Truemarketvalue årets sommerserie på EjendomsWatch i gang. Udover fodbold fylder også et stort projekt i Nordsjælland i hovedet på ham.

Klumme: Mange af Europas byer bliver mere og mere "Københavner"-iseret

På ryggen af coronakrisen er et skifte på vej i Europa, hvor man går væk fra en bil- og handelsorienteret byplanlægning og over til et mere fællesskabs- og sundhedscentreret tilgang, der understøtter en by, hvor man med fordel kan bevæge sig til fods, med cykler eller med offentlig transport, lydet det i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier