EjendomsWatch

Newsec: Fysiske butikker klarer sig trods e-handel

En ny rapport fra ejendomsrådgiveren Newsec konkluderer, at e-handel, fremfor at udgøre en trussel mod de fysiske butikker, faktisk komplimenterer dem.

Det er ikke en dårlig ting for de fysiske butikker, hvis forbrugere klikker rundt på deres online-pendanter først.

En ny rapport fra ejendomsrådgiveren Newsec peger på, at onlinebutikker komplimenterer de fysiske butikker, fremfor at udgøre den trussel, som mange har talt om, at de ville være.

"Målt på antallet af fodgængere var Amagertorv og Købmagergade i København rangeret som henholdsvis de fjerde og femte mest besøgte shopping-gader i Europa i 2017. Fysiske butikker og online butikker er blevet bedre til at komplementere hinanden, hvilket gør truslen fra den voksende e-handel mindre for de klassiske butikker," skriver Newsec.

Det er der flere grunde til.

Blandt andet at en fjerdedel af alle køb i fysiske butikker begynder med en afsøgning af online-markedet. Forbrugerne benytter e-butikkerne som en mulighed for at researche markedet, inden et køb foretages i de fysiske butikker.

Samtidig viser undersøgelsen, at de forbrugere, der undersøger en vare mere end to steder på nettet, ender med at købe en tredjedel mere end dem, som ikke undersøger markedet online.

Elektronikkæde må skrue ned for butiksåbninger i Danmark

Onlineshop slår dørene op til strøgbutik i København

Tysk investor indtager Danmark med strøgejendom til rekordpris

 

Forsiden lige nu

Dades overtager 120.000 kvm erhvervsejendomme fra Coop

Ejendomsselskabet overtager Aarhus-ejendomme med en værdi på over 1 mia. kr., hvor også internationale investorer har været på banen. Coop tjener penge på transaktionen, siger direktør til EjendomsWatch. Handlen er en af de største nogensinde i Aarhus, siger rådgiver. (Opdateret)

Thylander Gruppen løfter afkastet til sine investorer

Det var sidste år en indbringende forretning at investere med Thylander Gruppen, hvor frasalg var med til at tage solide gevinster hjem. Timing og tålmodighed er afgørende, hvis man vil tjene penge på ejendomme, lyder det til EjendomsWatch fra grundlægger Lars Thylander, der har 35 års erfaring i branchen.

Advokat sår tvivl om visdommen i billigere boliger

Billige boliger efterspørges ikke i særlig høj grad i den brede befolkning, da prisen kun er én blandt mange parametre for boligsøgende, påpeger advokat hos Bech-Bruun. Han mener, at politikerne kunne se på udbuddet, hvis man ønsker priserne ned.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier