EjendomsWatch

Newsec: Fysiske butikker klarer sig trods e-handel

En ny rapport fra ejendomsrådgiveren Newsec konkluderer, at e-handel, fremfor at udgøre en trussel mod de fysiske butikker, faktisk komplimenterer dem.

Det er ikke en dårlig ting for de fysiske butikker, hvis forbrugere klikker rundt på deres online-pendanter først.

En ny rapport fra ejendomsrådgiveren Newsec peger på, at onlinebutikker komplimenterer de fysiske butikker, fremfor at udgøre den trussel, som mange har talt om, at de ville være.

"Målt på antallet af fodgængere var Amagertorv og Købmagergade i København rangeret som henholdsvis de fjerde og femte mest besøgte shopping-gader i Europa i 2017. Fysiske butikker og online butikker er blevet bedre til at komplementere hinanden, hvilket gør truslen fra den voksende e-handel mindre for de klassiske butikker," skriver Newsec.

Det er der flere grunde til.

Blandt andet at en fjerdedel af alle køb i fysiske butikker begynder med en afsøgning af online-markedet. Forbrugerne benytter e-butikkerne som en mulighed for at researche markedet, inden et køb foretages i de fysiske butikker.

Samtidig viser undersøgelsen, at de forbrugere, der undersøger en vare mere end to steder på nettet, ender med at købe en tredjedel mere end dem, som ikke undersøger markedet online.

Elektronikkæde må skrue ned for butiksåbninger i Danmark

Onlineshop slår dørene op til strøgbutik i København

Tysk investor indtager Danmark med strøgejendom til rekordpris

 

Forsiden lige nu

Ophævet kontrakt får Nordicom-topchef til at skyde tilbage mod Poul Erik Bech

Park Street Nordicom og Lea Ejendomspartner har ophævet samarbejdet og deler måske ikke længere opfattelse af, hvordan tilgangen til ejendomsadministration ser ud. Det siger Park Street Nordicoms topchef i en kommentar til EjendomsWatch efter torsdagens opsigtsvækkende opsigelse af aftalen om forvalte ejendomme for 2 mia. kr.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uenighed prægede nyhedsstrømmen i den forløbne uge, hvor både Nordicom og Lea Ejendomspartner samt Jeudan og PWC sluttede samarbejdet. EjendomsWatch leverede rigtig og ikke kopi-journalistik i form af interviews med hovedpersonerne samt egne nyheder om opkøb i Hørsholm, et milliardprojekt og nyt hotel i København og en udbyder af ejendomsprojekter med nye målsætninger.

Ny hotelkæde indtager København og går efter mindst 1000 værelser

Hollandske Citizen M har netop slået dørene op for sit nyeste hotel i Dagmarhus ved Rådhuspladsen. Det er den hollandske hotelkædes første stop i Skandinavien – men ikke det sidste. Jagten på mursten må dog aldrig gå på kompromis med kædens brand, og derfor har hollænderne også helt specifikke krav til beliggenhed og bygningens anatomi. EjendomsWatch har mødt en af medstifterne i den ekspansive Citizen M-kædes nye gemakker midt i København.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier