EjendomsWatch

Newsec: Fysiske butikker klarer sig trods e-handel

En ny rapport fra ejendomsrådgiveren Newsec konkluderer, at e-handel, fremfor at udgøre en trussel mod de fysiske butikker, faktisk komplimenterer dem.

Det er ikke en dårlig ting for de fysiske butikker, hvis forbrugere klikker rundt på deres online-pendanter først.

En ny rapport fra ejendomsrådgiveren Newsec peger på, at onlinebutikker komplimenterer de fysiske butikker, fremfor at udgøre den trussel, som mange har talt om, at de ville være.

"Målt på antallet af fodgængere var Amagertorv og Købmagergade i København rangeret som henholdsvis de fjerde og femte mest besøgte shopping-gader i Europa i 2017. Fysiske butikker og online butikker er blevet bedre til at komplementere hinanden, hvilket gør truslen fra den voksende e-handel mindre for de klassiske butikker," skriver Newsec.

Det er der flere grunde til.

Blandt andet at en fjerdedel af alle køb i fysiske butikker begynder med en afsøgning af online-markedet. Forbrugerne benytter e-butikkerne som en mulighed for at researche markedet, inden et køb foretages i de fysiske butikker.

Samtidig viser undersøgelsen, at de forbrugere, der undersøger en vare mere end to steder på nettet, ender med at købe en tredjedel mere end dem, som ikke undersøger markedet online.

Elektronikkæde må skrue ned for butiksåbninger i Danmark

Onlineshop slår dørene op til strøgbutik i København

Tysk investor indtager Danmark med strøgejendom til rekordpris

 

Forsiden lige nu

Elevator-millionær sælger ud: "Jeg runder 75 næste gang"

12 sjællandske udlejningsejendomme bliver nu sendt på markedet af sønderjysk investor med mursten for et trecifret millionbeløb. Nødlidende ejendomme, hvor stumperne er blevet overtaget, har stille og roligt opbygget porteføljen, siger han til EjendomsWatch.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konsolideringen blandt administratorer fortsatte i den forløbne uge, da Administrea og Salling Ejendomsadministration fik nye ejere hos 360 North og Newsec Datea. I København købte Aberdeen Standard 106 boliger af Pensam, mens entreprenørkoncern MT Højgaard måtte nedjustere efter tabt voldgift.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier