EjendomsWatch

Tysk investor indtager Danmark med strøgejendom til rekordpris

Med en investering til over en halv mia. kr. indtager tysk kapitalforvalter med kirkelig historik det danske ejendomsmarked. Over for EjendomsWatch uddyber mægler handlen, der har haft mange interesserede købere. Sælger har royal forbindelse.

Foto: PR

Endnu en udenlandsk aktør træder nu ind på det danske ejendomsmarked gennem købet af en bolig- og detailejendom på i alt omkring 6000 kvm.

Det er den tyske kapitalforvalter Aachener Grundvermögen, som for en pris af 565 mio. kr. overtager ejendommen Købmagergade 45-47, der rummer en stribe mærkevarebutikker, herunder Calvin Klein, JD Sports, H&M.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier