EjendomsWatch

Onlineshop slår dørene op til strøgbutik i København

Netbutikken Boozt.com supplerer sin onlineforretning med tøj. En ny fysisk butik i København bliver nabo til en stribe konkurrenter.

Foto: Colourbox

Med en investering på op mod 10 mio. kr. åbner den svenske netbutik Boozt.com næste år en 500 kvm butik på hjørnet af Købmagergade og Løvstræde i det centrale København, skriver Børsen.

Butikken følger en ny tendens, hvor onlineforretninger suppleres med en fysisk butik — i dette tilfælde udelukkende med fokus på salg af kosmetik, hvor nabolaget i forvejen er præget af butikker som Matas, Sephora og det Estée Lauder-ejede Mac.

"Det er en af de mest trafikerede gader i Danmark. Når vi skal en større butik, skal vi gøre det på det bedste sted i Danmark. Det er vigtigt, at vi får en stor facade," siger Herman Haraldson, adm. direktør i Boozt.com, til Børsen.

Onlinevirksomheden, der i 2016 solgte for 1,3 mia. kr. og tjente mere beskedne 15,4 mio. kr., åbnede tidligere i år butik i shoppingcentret Ro's Torv i Roskilde, og det er positive erfaringer herfra, der fører til næste skridt.

Ifølge topchefen ville placeringen i den sjællandske købstad gøre det mindre synligt, hvis butikken var endt i en "total fiasko."

Onlinehandel kan føre til flere fysiske butikker 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier